make-up voor de beauty- en fashionsector

i.am.klean: dé make-up voor de beauty- en fashionsector

Nadat we aantal jaren in de weer waren met de ontwikkeling van gezonde make-up, en ons merk Cent Pur Cent, groeide de vraag vanuit klanten in de beauty-industrie. Met Cent Pur Cent kozen we echter duidelijk voor een weg in de medische wereld en de apotheken. Omdat we het erg jammer vonden dat we de beautymarkt niet konden bedienen, creëerden we na zorgvuldig wikken en wegen de fantastische beauty-tegenhanger van Cent Pur Cent: i.am.klean, de ideale make-up voor schoonheidsspecialisten.

Ook bij deze ‘zus’ van Cent Pur Cent vind je onze kernwaarden en Rigoodness visie terug. Het verschil tussen de twee lijnen zit vooral in de onderliggende formules. Cent Pur Cent biedt eerder het medische antwoord op moeilijk op te lossen huidproblemen, terwijl we met i.am.klean vooral producten ontwikkelen voor de fashionista’s die met duurzame en gezonde make-up willen werken. Je vindt i.am.klean dus onder meer bij schoonheidsspecialisten en in relevante conceptstores, zoals ons eigen Café Beauté.

 

i.am.klean is er voor de make-upliefhebbers die bijvoorbeeld via hun schoonheidsspecialiste op zoek zijn naar een puur Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus product. Iets dat perfect bij hun mode- en wereldbewuste lifestyle past.

 

Caroline Rigo

Blush Academy: voor de grootste make-uplovers

Wil je je kennis in beauty verder uitdiepen? In onze Blush Academy staan ervaren vakdocenten klaar om jou op te leiden tot professionele Make-up Artist of Fashion Stylist. Ben je van plan om je eigen business uit de grond te stampen? Dan kan je bij Blush Agency terecht voor freelance opdrachten.

Café Beauté: de ultieme ontspanning

Ik leer mijn klanten graag door en door kennen. En dat gaat perfect in onze conceptstore Café Beauté, waar je geniet van een hapje en een drankje tijdens een van de vele mogelijke behandelingen.

Op zoek naar een make-up voor mensen met een moeilijke huid? Maak kennis met onze make-uplijn in de farma.