RiGorgeous lezingen
business, not as usual

Fan van mijn vlogs? Dan zal je zeker genieten van een van mijn lezingen, waarbij je me in levende lijve aan het werk ziet 😉 Ik steek je graag aan met mijn enthousiasme en beantwoord al je vragen live en persoonlijk. Bovendien ga je tijdens onze lezingen zelf aan de slag rond het specifieke onderwerp. ‘Hands-on’ is nu eenmaal de RiGorgeous-mentaliteit!  

Caroline Rigo

10 to go (ri)gorgeous

how to get things done

Stel: je wilt een business neerzetten, maar je marketingbudget bedraagt exact 0 euro. Hoe doe je aan brand building? Hoe bouw je een (trouwe) community op? Hoe zorg je ervoor dat iedereen je merk kent?

In deze lezing werken we rond 10 concrete tips om een idee om te zetten in een echt businessplan. Daarbij word je uitgedaagd om jezelf en je business in vraag te stellen.

From ‘no go’ to Rigo

de mindset van een ondernemer

Iedereen heeft een eigen verhaal. Een rugzak vol verrassingen, leuk en minder leuk. Het gaat dan ook vooral over hoe je je rugzak af en toe leegmaakt en hem from scratch weer vollaadt. En dat begint met de juiste mindset.

Deze lezing gaat over beginnen met niets, of zelfs minder dan niets. Wat je zonder het te beseffen wél achter de hand hebt echter, is jouw goesting om iets op te bouwen. Loopt je visie te ver vooruit op zijn tijd? Verklaren vrienden en familie je gek? Zoveel te beter! Dat wil zeggen dat je een uniek idee bedacht hebt, met veel potentieel.

Laat je tijdens deze lezing inspireren om volledig voor je grote droom te gaan, zonder dromerig te doen. Verwacht je dus aan realistische en concrete tips.

Nood aan een inspirerende lezing die je zin geeft om zonder aarzeling die belangrijke eerste ondernemersstappen te zetten?