4 x RiGorgeous

RiGorgeous is het overkoepelende verhaal rond de vier merken waarin je mijn ziel, passie en ondernemerschap terugvindt: Cent Pur Cent, Blush, Café Beauté en i.am.klean.

Cent Pur Cent is een minerale make-up en skincarelijn die staat voor 100% transparantie over de ingrediënten en samenstelling van haar innovatieve producten. Dit betekent dat elk product bestaat uit grondstoffen die zo puur en schoon mogelijk zijn om ons doel te bereiken.

En dat doel is: gezonde, toegankelijke en mooie producten aanbieden met een hoogwaardige glamourprestatie voor elke dag, voor iedereen, voor elke huid.

Omdat de producten van Cent Pur Cent vooral gericht zijn op vrouwen met een moeilijke huid, verdelen we deze lijn enkel via apotheken. In deze verkooppunten organiseren we bovendien workshops en demodagen waarbij je in groepjes van acht alle producten kan testen en tips krijgt van een Cent Pur Cent-visagiste.

Via de Blush Academy + Agency delen we onze passie voor mode en make-up met andere make-up lovers.

In de Blush Academy leiden ervaren vakdocenten je op tot professionele Make-up Artist of Fashion Stylist. Tijdens jouw stage leer je je nieuwe beauty-skills meteen omzetten in de praktijk.

Wil je je hobby laten uitgroeien tot een eigen business? Dan kan je terecht bij Blush Agency. Hier krijg je de mogelijkheid om op freelancebasis opdrachten in beauty en fashion te verzorgen in je eigen stijl, en zo je portfolio stap voor stap uit te bouwen.

CB - HaMo

Café Beauté is de gouden combinatie van schoonheidsbehandelingen en een bistro. Je geniet dus heerlijk van een hapje en een drankje tijdens een van de vele mogelijke behandelingen, zoals een facial, (permanente) make-up, body treatments, waxing, …

Daarnaast is er Café Beauté Events waarbinnen we de organisatie van de leukste events aanbieden. Denk aan een memorabele bachelorette- of ladiesparty, een verjaardagsfeest op maat, een stijlvolle high tea, een originele babyshower of een workshop in onder meer hairstyling, skincare en make-up.

Bij i.am.klean laten we je genieten van eco-luxe. Met onze eenvoudige en effectieve make-up creëer jij een bewuste en toch luxueuze levensstijl die zowel goed is voor je huid als onze planeet. Zo kan jij je mooi en zelfverzekerd voelen terwijl je een positieve impact op de wereld maakt. What’s not to like?

We gaan voor kwaliteit van de bovenste plank en kiezen voor bewust en puur: van vegan en minerale ingrediënten tot hervulbare en makkelijk te recycleren verpakkingen.

Geïnspireerd door de verschillende merken die ik uitbouwde?