Our Clean Commitment

Caroline Rigo heeft haar merken in het leven geroepen omdat ze van mening is dat geen enkele vrouw zou moeten kiezen tussen wat goed en wat mooi voor ze is. Omdat ook iemand met een moeilijke huid recht heeft op mooie en gezonde make-up steekt ze pure, zuivere, minerale en de meeste natuurlijke grondstoffen in een luxueus jasje. En het is dat beste van beide werelden dat zorgt voor een extra laagje zelfvertrouwen voor elke vrouw die Cent Pur Cent gebruikt.

Onze impact op de wereld, op het milieu is van ontzettend groot belang. Daarom is het voor ons belangrijk om producten te maken die door iedereen verdraagbaar zijn.  Onze missie is onszelf constant te verbeteren, te evolueren en evalueren.  Cent Pur Cent is een make-upmerk dat in volle ontwikkeling is en constant aanpassingen doet, zichzelf uitdaagt om tot de beste formule en visie te komen. 

Om deze lijn altijd en overal door te trekken, werken we volgens ons eigen Clean Commitment. 

Constant improvement 

We ondernemen met een open blik. Onderzoek en constante ontwikkeling van onze producten zijn dan ook onze tweede natuur. Onszelf steeds weer uitdagen om tot de beste formules en producten te komen is geen opdracht, maar een essentieel onderdeel van onze aanpak. De wereld evolueert razendsnel. Daarom willen we duurzaam blijven innoveren om tegemoet te komen aan nieuwe noden, verwachtingen, wensen en aan … onze innovatieve mindset die houdt van resultaatgerichte verbetering.

Lovely community  

We willen bijdragen aan een wereld waar authenticiteit, puurheid en verbondenheid centraal staan. Samen met onze community gaan we voor een maatschappij waarin iedereen zichzelf kan zijn en in alle openheid en veiligheid kan connecteren met anderen. We geloven dat de wereld er niet beter uitziet door dé perfectie te bereiken, maar wel door connectie te creëren met anderen.

Ecological Fun

We vinden het belangrijk om wetenschappelijk onderbouwde producten te ontwikkelen die niet alleen lief zijn voor het milieu, maar vooral ook voor jouw huid. Voor ons moet ecologie plezant blijven en daarvoor focussen we graag op oplossingen, in plaats van op problemen. En guilty pleasures? Die moeten af en toe eens kunnen. Uiteraard! We dragen met veel fun ons steentje bij aan een betere, mooiere en gezondere wereld, door onze aandacht voor duurzame processen, herbruikbare verpakkingen, recycleerbare materialen en ecologische ingrediënten.  We maken gezonde producten zonder parabenen of toxische partikels die zelfs voor de meest gevoelige huid verdraagbaar zijn. 

Authentic Ethical Beauty

We koesteren ethische schoonheid en zijn dus trots op het feit dat al onze formules vegan friendly zijn. Wie Cent Pur Cent producten gebruikt, kiest niet alleen voor mooie en gezonde make-up of skincare, maar draagt ook bij aan een bewuste en verantwoordelijke levensstijl. In beauty & health telt elke keuze, en dus ook de afkomst van elk ingrediënt. Zo kan jij met een gerust hart stralen.

 

Natural clarity

We geloven in pure producten en delen in onze communicatie steeds open en transparant onze ingrediënten en samenstellingen die zelfs de meest natuurlijke of meest dekkende make-uplover zal bekoren. Ongeacht voor welk resultaat dat je gaat, onze producten laten (ook de meest gevoelige) huid ademen, herleven. Bovendien zijn ze vrij van synthetische oliën, bewaarmiddel of parfum. Je look blijft helder, fris, natuurlijk en gezond omdat we kiezen voor doeltreffende grondstoffen en samenstellingen die je natuurlijke schoonheid helemaal laten ‘shinen’.

Ondernemen doe je niet alleen